Amânarea ediţiei din data de 28.04.2024

Din motive independente de organizatori şi parteneri,datorita ploilor abundente cazute in ultimele zile,atat accesul cat si traseul devenit impracticabil, Asaltul Insulei nu se va putea desfasura in conditii optime si ASC TT CALARASI,a decis amânarea ediţiei din data de 28.04.2024 şi reluarea competiţiei la sfarsitul lunii septembrie 2024. Va rog sa ne comunicati daca doriti reprogramarea la o data ce va fi anuntata ulterior sau doriti returnarea taxei de participare

Etapă națională DANUBEMAN Triathlon Festival

Clubul Sportiv Trichallenge Triatlon în colaborare cu Federația Română de Triatlon, Primăria Mun. Calărași, Consiliul Județean Călărași, , DJTS Calarasi si Asociatia Smart Kids pun pe harta competițiilor sportive, a doua etapă națională DANUBEMAN Triathlon Festival organizată în Municipul Călărași
DanubeMan Triathlon Festival se va organiza în orașul Călărași în data de 25 Mai 2024.
La competiție sunt așteaptați competitorii din întreaga țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, care doresc să-și testeze limitele pe distanță lungă, semi-lungă, sau olimpică.
Te așteptăm să îți testezi limitele
În probe de half individual/ ștafetă, olimpic individual/ ștafetă, sprint, supersprint la DanubeMan Triathlon Festival 2023!
Cele trei etape ale competiției se desfășoară în Călărași și în locații apropiate: înotul se va desfășura pe canalul Siderurgic, pedalarea pe o buclă închisă traficului rutier în imediata apropiere a Canlului Siderurgic, iar alergarea în parcul central al orașului.
Startul înregistrărilor online se dă în luna decembrie 2023, iar finish-ul va fi în data de 19 mai 2024.
Sponsori principali ai acestei competiții sunt CERES-CONTAINER şi ALPHA CLINIC
 
 
  NOTĂ: Informațiile publicate pe această pagină pot face subiectul unor modificări. Orice modificare apărută va fi comunicată competitorilor înaintea evenimentului cu cel puțin 7 zile, sau cel târziu în timpul check-in-ului.